Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

SHANTAWENE

fructul pasiunii. căpșună.

Origine: Shantawene, Ethiopia
Tip prăjire: Filtru
Altitudine: 1900 – 2300 m
Varietate: Heirloom
Procesare: Anaerobic

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Satul Shantawene este situat în binecunoscuta regiune Sidama, care este inima producției de cafea din Etiopia.
Valorificând cunoștințele locale și tradițiile de cultivare a cafelei, ferma Shantawene este condusă de doi frați care reușesc să depășească de fiecare dată limita profilului tipic al cafelei etiopiene.

Ceașca:
Fiind o cafea anaerobă excepțional de curată, Shantawene cuprinde toate aromele de fructe pe care Sidama Terroir le are de oferit. Profilul rotunjit este dominat de note de fructul pasiunii, căpșuni și banane. Ceașca este dulce și echilibrată

Am marcat această cafea cu nouă noastră etichetă „funky” datorită parfumului său puternic care provine din stilul de procesare anaerob.

Ferma:
Ferma Shantawene se află în satul cu același nume, în zona Sidama din Etiopia. Situată la o altitudine de peste 2000 de metri printre munții Bombe, ferma se află pe un teren bogat care beneficiază de biodiversitatea endemică din regiune.

Procesul:
Lotul nostru Shantawene a suferit procesări anaerobe: după recoltare, cireșele de cafea sunt transferate întregi în recipiente sigilate unde este încurajată fermentația. După fermentare, cireșele întregi sunt uscate pe paturi africane înălțate până când se atinge conținutul de umiditate dorit.

Categorie: Etichetă:
Se actualizează
  • Nu ai niciun produs în coș.
Alătură-te listei de așteptare Te vom informa când produsul ajunge în stoc. Te rugăm completează adresa de e-mail.