Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Termeni și condiţii de utilizare

1. DESCRIEREA SERVICIULUI. DEFINIȚII

Site-ul www.beansanddots.ro, denumit în continuare „Site-ul”, este aflat în folosinţa Societății ZASH PRODUCT SRL, cu sediul social în MUNICIPIUL BUCUREŞTI, localitatea Bucureşti, Str. ION BREZOIANU 23-25, CONSTRUCȚIA C2 – CORP B, MEZANIN, SALA 1, înregistrată sub nr. J40/6331/2004 la oficiul Registrului Comerţului, CUI/CIF 16350436, societatea având drept exclusiv de proprietate intelectuală asupra conținutului Site-ului, fiind denumită în continuare deținătorul Site-ului/Vânzător.

Prin intermediul site-ului, deținătorul acestuia, în calitate de vânzător, asigură prezentarea și vânzarea de bunuri, produse și/sau servicii clienților ce accesează Site-ul în calitate de cumpărători. Următorii termeni vor fi definiți după cum urmează:

 • Utilizator – orice persoană fizică ce accesează Site-ul în vederea informării și consultării ofertei comerciale a deținătorului de Site, indiferent daca plasează sau nu o Comandă pentru cumpărarea de produse/servicii;
 • Client – orice persoană care accesează Site-ul și plasează o Comandă în vederea cumpărării de produse/servicii în nume propriu, sau ca reprezentant al unei persoane juridice;
 • Cumpărător – Clientul (persoană fizică sau juridică) care a încheiat un Contract cu deținătorul Site-ului conform definiției date contractului în cele ce urmează;
 • Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii;
 • Produse, bunuri și servicii – orice produs, bun sau serviciu ce urmează a fi furnizate de către Vanzător Cumpărătorului, ca urmare a Contractului încheiat;
 • Comanda – solicitarea transmisă în format electronic prin care cumpărătorul își manifestă intenția a achiziționa bunuri sau servicii prezentate în oferta beansanddots.ro;
 • Contract – Comanda confirmată telefonic (prin apel telefonic de confirmare din partea vânzătorului către Cumpărător) sau electronic (prin transmiterea unui e-mail/ mesaj electronic de confirmare din partea vânzătorului către Cumpărător).
 • Conținut – toate informațiile publicate pe Site care pot fi vizualizate / accesate prin utilizarea unui echipament electronic.

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii prin intermediul site-ului www.beansanddots.ro.

2. ÎNREGISTRAREA UTILIZATORULUI

Pentru a putea plasa o Comandă de produse/servicii oferite de www.beansanddots.ro, Utilizatorul se va înregistra pe Site ca potențial Client. În acest sens vă obligaţi și garantaţi că furnizaţi date reale, exacte și complete, astfel cum se solicită prin formularul de înregistrare (nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă de facturare).

Deținătorul Site-ului își rezerva dreptul (nu și obligaţia) de a verifica autenticitatea datelor de înregistrare ale Utilizatorilor referitoare la existenţa acestora.

Prin acceptarea termenilor și condiţiilor, Utilizatorul își exprimă acordul pentru eventualele verificări ce vor fi efectuate de administratorii Site-ului ca măsură de siguranţă pentru realitatea și exactitatea datelor furnizate.

În cazul în care se constată că informaţiile puse la dispoziţie de Utilizator sunt inexacte (de exemplu, adresa de e-mail incompletă sau aparținând altei persoane, număr de telefon incorect sau aparținând altei persoane decât utilizatorul), deținătorul Site-ului își rezervă dreptul de a suspenda sau a sista accesul Utilizatorului în cauză la serviciile Site-ului și de a refuza încercările curente sau viitoare de a comanda produse/servicii oferite pe Site.

3. ÎNREGISTRAREA ȘI CONFIRMAREA COMENZII

Produsele aflate în oferta magazinului online beansanddots.ro se pot vinde numai în baza unei Comenzi care se va procesa conform prevederilor de mai jos.

Comenzile sunt procesate și onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate.

Prin lansarea unei Comenzi prin intermediul magazinului online beansanddots.ro, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară operațiunile (electronic).

O Comanda plasată pe Site cuprinde:

 1. bunurile/servicii regăsite în oferta magazinului online beansanddots.ro;
 2. mențiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum și alte mențiuni speciale;
 3. specificațiile Cumpărătorului.

ATENȚIE!!! O Comandă neconfirmată nu presupune o rezervare a produselor.
Lansarea unei Comenzi nu presupune și confirmarea Comenzii și a Contractului.

Etapele în vederea finalizării unei Comenzi și a incheierii Contractului sunt următoarele:

 1. înregistrarea Comenzii prin generarea unui cod unic pentru fiecare Comandă înregistrată;
 2. preluarea Comenzii de către un agent de vânzări, în limita programului de lucru, de luni până vineri, în intervalul 9:00 – 19:00;
 3. confirmarea Comenzii se realizează numai după verificarea Comenzii și a stocului. Aceasta confirmare se face exclusiv de către un agent de vânzări, telefonic sau electronic (e-mail);
 4. livrarea Comenzii se realizează numai după confirmarea Comenzii și după stabilirea detaliilor de livrare.

Vânzătorul poate anula comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă, sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

 1. neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;
 2. invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri în cazul plăților online;
 3. datele furnizate de către Client/Cumpărător în cadrul formularului de pe Site sunt incomplete și/sau incorecte.

În cazul în care un produs și/sau serviciu comandat de către Cumpărător, nu poate fi livrat din orice motiv de către Vânzător, acesta va informa Cumpărătorul și va returna acestuia contravaloarea produsului și/sau serviciului, în termen de maxim 7 (șapte) zile de la data la care Vânzătorul a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care Cumpărătorul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a Contractului.

4. PREȚUL ȘI STOCUL PRODUSELOR

Prețurile și stocul produselor sunt actualizate de către magazinul online pe masura primirii informațiilor de la furnizori.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit în baza de date, cumparatorul recunoaște vanzatorului dreptul de a anula Comenzile (solicitări de produse ce nu au fost confirmate) ce conțin aceste produse și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Deținătorul site-ului oferă clienților un pachet specific de livrare a produselor comercializate de tip abonament lunar în baza căruia clienții beneficiază periodic de produsele alese. Descriere pachetelor tip abonament sunt prezentate în pagina acestora.

În cazul serviciilor furnizate pe bază de abonament, fiecare client care se abonează la oricare din pachetele de produse/servicii oferite pe site incluzând livrarea de cafea va beneficia de o reducere de 15% din valoarea primei comenzi plasate pe site în afara abonamentului achiziționat. Discountul se poate folosi în termen de …. de la data activării acestuia de către clientul care primește pe email date privind utilizarea reducerii acordate.

5. LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele comercializate de Beans & Dots pot fi livrate pe întregul teritoriu al României, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. După expedierea coletului, veți primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii. Termenul de livrare este de 1-3 zile lucrătoare pentru produsele care se afla pe stoc. În cazuri rare (promoții cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevăzute, perioada de concediu, etc) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorită volumului mare de colete sau incetarii temporare a activității. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu poate depasi 10 zile.

Pot aparea intarzieri in livrare cauzate de epuizarea stocului, volumul de lucru, probleme tehnice interne sau factori externi.

După recepționarea Comenzii se recomanda verificarea produselor pentru a nu prezenta neconformități în raport de specificațiile comenzii.

Toate produsele comercializate de catre magazinul online beansanddots.ro beneficiaza de condiții de garanție conform legislației în vigoare.

6. FACTURARE – PLATA

Prețurile produselor și serviciilor afisate in cadrul site-ului beansanddots.ro includ T.V.A. conform legislației în vigoare.

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plata sunt specificate în prezentarea fiecărui produs/ serviciu și în comandă. Deținătorul site-ului va emite către client o factură pentru produse.

Deținătorul site-ului va transmite clientului factura aferenta exclusiv în format electronic, prin adaugarea facturii in Contul acestuia și prin poșta electronică, la adresa de e-mail menționată în Contul său.

Prin aceasta modalitate de comunicare Clientul, accesând Contul său, va deține o evidență a comenzilor, a facturilor emise, putându-le salva și arhiva la rândul său.

Clientul va putea achita comenzile plasate prin plata cu card bancar. Datele cardului de plata al Clientului nu vor fi accesibile pentru deținătorul site-ului și nici nu vor fi stocate de către de acesta. Procesarea plăților se va realiza prin intermediul procesatorului NETOPIA Payments.

În anumite cazuri, pentru mentinerea securității Tranzacțiilor, la înregistrarea Comenzii, Clientului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului.

Pentru motive de securitate a Tranzacțiilor, Clientul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site și sa nu seteze opțiunea de logare automată pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă.

7. DREPTUL DE RETRAGERE A CUMPĂRĂTORULUI

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze produsele comandate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Nu pot fi returnate decât acele produse care sunt sigilate, cu sigiliile nealterate, în perfectă stare fizică, din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igienă a consumatorilor.

În cazul în care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze și eventualele cadouri care au însoțit produsul respectiv.

În cazul în care returul este acceptat și Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de către Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată după cum urmează:

 1. pentru Comenzile achitate cu card online – prin restituire în contul din care a fost efectuata plata;
 2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/Card bancar – prin virament bancar;

8. MODIFICĂRILE SERVICIULUI

Deținătorul Site-ului își rezerva dreptul de a modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, accesul la Site (în totalitate sau numai în parte). În acest caz, deținătorul Site-ului nu este răspunzător față de Utilizator sau față de o terţă persoana pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul Beans & Dots.

9. PROPRIETATE INTELECTUALA

Utilizatorul declara în mod expres că a luat la cunoștința de faptul ca toata creația grafică și conținutul Site-ului sunt proprietatea Beans & Dots. Fac excepție informaţiile și elementele grafice înregistrate de Utilizatori, precum și semnele grafice aparținând altor entități.

Utilizatorul accepta ca orice software folosit în legătură cu serviciile oferite de Site conţin informaţii confidenţiale și aflate sub drept de proprietate, fiind protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile.

Utilizatorul se obliga sa nu reproduca, sa nu copieze, sa nu vanda sau sa exploateze serviciile, informaţiile și/sau materialele audio-video la care are acces ca urmare a utilizarii acestui Site, în parte sau complet.

Utilizatorului îi este interzisă modificarea, închirierea, cedarea, împrumutul, vânzarea, distribuţia sau crearea unor materiale derivate bazate pe serviciile sau programele folosite în cadrul Site-ului.

Acest Conţinut nu poate fi descarcat, copiat, reprodus, distribuit, transmis, difuzat, afișat, vandut, licenţiat sau exploatat în alt fel în niciun alt scop, fără acordul prealabil scris al beansanddots.ro sau al licenţiatorilor beansanddots.ro (daca este cazul). beansanddots.ro si licenţiatorii acestuia isi rezerva toate drepturile care nu sunt acordate expres în sau asupra Conţinutului lor.

Fotografiile prezentate au caracter informativ și pot conține accesorii ce nu sunt incluse în pachetul standard al produsului;

Specificațiile tehnice sunt informative, pot fi schimbate fără nevoia de înstiințare prealabila și nu constituie obligativitate contractuala.

10. RĂSPUNDERE

Deținatorul beansanddots.ro nu ofera nici o garanţie ca:

 • serviciile online împlinesc toate cerinţele utilizatorilor;
 • serviciile online vor fi neîntrerupte, la timp, sigure sau fără erori;
 • erorile de program vor fi corectate.

11. LIMITELE RĂSPUNDERII

Utilizatorul accepta in mod expres ca deținătorul Site-ului nu va fi răspunzător pentru nici un fel de daune sau prejudicii directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la prejudicii prin pierdere de profit, posibilitatea de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă deținătorul a fost anterior informat despre posibilitatea apariţiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor beansanddots.ro;
 • acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;
 • declaraţii sau acţiuni ale unei terţe părți asupra serviciilor Site-ului;
 • orice alta problema legată de serviciile Site-ului.

12. NOTIFICARI SI COMUNICARI

Notificările/comunicările adresate utilizatorilor vor fi făcute prin e-mail. Deținatorul beansanddots.ro poate face notificari privind schimbarea Termenilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afișarea de înștiințări către utilizatori în mod general, pe Site.

13. FORŢA MAJORĂ

Deținătorul site-ului nu este obligat a se conforma obligaţiilor prevazute in Termenii de Utilizare, ca urmare a unei cauze aflate în afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, alte acţiuni/inacţiuni de care administratorii Site-ului nu sunt responsabili.

14. LEGEA APLICABILĂ

Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest Contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanță cu legile române, iar Utilizatorul admite sa se supună jurisdicţiei exclusive a instanţelor judecatoresti romane competente.

Beansanddots.ro nu ofera garanţia ca conţinutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor țări in afara României.

15. CLAUZE FINALE

Termenii de Utilizare reprezinta acordul parţilor si reglementeaza folosirea de către Utilizator a serviciilor beansanddots.ro.

În cazul în care, ulterior lansării Site-ului, vor fi implementate servicii suplimentare puse la dispoziţie pe Site, aceste servicii vor fi supuse acelorași reguli și condiţii cuprinse în prezentele clauze, în cazul în care acestea nu vor beneficia de condiţii distincte de prezentele.

Prin accesarea și înscrierea datelor dvs. pe acest Site acceptaţi termenii și condiţiile de mai sus, aceștia au valoarea unui contract, acceptat în mod tacit, intre utilizator si deținătorul Site-ului. În cazul în care nu doriţi sa fiţi obligați și să respectaţi regulile descrise mai sus, va rugam sa nu folosiţi serviciile puse la dispoziţie de acest Site.

Se actualizează
 • Nu ai niciun produs în coș.
Alătură-te listei de așteptare Te vom informa când produsul ajunge în stoc. Te rugăm completează adresa de e-mail.