Ceașca
Microlotul dedicat The Barn Berlin din această cafea prezintă o gamă uimitoare de arome.
De la zmeură și cireșe până la ciocolată neagră și scorțișoară.
Această cafea are o aciditate sparkling, asemănătoare Kombucha, și niveluri excepționale de dulceață.
Ferma
Lotul nostru de Cordillera del Fuego a fost cultivat la El Alumbre de Tarrazu, fermă care aparține lui Fernando Cordero și familiei sale. Împreună cu tatăl său și cei trei frați, Fernando conduce ferma familiei. După ce a lucrat mulți ani în Statele Unite, a continuat să investească în fermă.
Cafeaua pe care o cultivă este procesată la micro-moara Cordillera del Fuego condusă de Luis Campos: un adevărat pionier al cafelei.
Luis și-a început cariera în anii 1980 ca inginer agronomic, dar pasiunea pentru cafea și procesare l-a determinat să-și achiziționeze propria moară în 2004. Din acel moment, și-a câștigat reputația de unul dintre cei mai avansați profesioniști ai cafelei din Costa Rica. Luis cumpără o mulțime de cireșe de la cultivatorii locali și le prelucrează într-o varietate de moduri experimentale, încercând mereu să exprime terroir-ul uimitor al Costa Rica.