Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

JUANACHUTE ANAEROBIC

scorţişoară. fructe.

Origine: Tarrazu, Costa Rica
Tip prăjire: Filter
Altitudine: 1800 m
Varietate: Villa Sarchi
Procesare: Anaerobic

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Producătorul Tacho Castro este un inovator pasionat care a fost pionierul „Micromill”, permițând controlul deplin al fiecărei etape a producției cafelei sale. Prelucrarea lui este întotdeauna perfect judecată, iar în acest sezon Juanachute oferă un amestec amețitor de fructe coapte și aromă dulce de scorțișoară.

În Ceașcă
De la fructul pasiunii strălucitor la cireșe suculente și scorțișoară; Juanachute este complex și aromat intens. O notă băutură de coniac și ciocolată neagră bogată sunt purtate de un corp distinct, plin. Calitatea procesării anaerobe este superbă, cu un profil curat.

Procesul
Inspirat de fermentația din vinificație, procesul anaerob păstrează cireșele de cafea perfect coapte într-un rezervor etanș, astfel încât oxigenul să nu afecteze procesul. Acest lucru durează câteva zile și creează profilurile de arome fantastice pe care le experimentăm cu lotul nostru Juanachute.

În acest proces anaerob special, cafeaua a fost pulverizată și plasată în butoaie sigilate cu tot mucilagiul său. Fermentarea durează 96 de ore, apoi boabele sunt uscate pe paturi africane ridicate timp de 8 zile. Cafeaua este apoi lăsată în pergament timp de până la două luni, astfel încât să poată continua să absoarbă aroma din mucilagiu.

Categorie: Etichetă:
Se actualizează
  • Nu ai niciun produs în coș.
Alătură-te listei de așteptare Te vom informa când produsul ajunge în stoc. Te rugăm completează adresa de e-mail.