Acest lot special AA are cele mai mari boabe care sunt pline de arome fantastice kenyene: notele de prune, coacăze negre și hibiscus sunt cuplate cu o dulceață ridicată. Senzația în gură este vibrantă.
Mbokam fac parte dintr-o comunitate de mici fermieri formată din aproximativ 70 de fermieri care s-au conectat pentru a-și îmbunătăți împreună practica de cultivare a cafelei și pentru a identifica prăjitorii internaționali cu care să aibă o relație directă și constantă.
Solul vulcanic de la Mbokam Estate este foarte hrănitor și controlul eroziunii este asigurat de un sistem de terase. Proprietatea are un microclimat extraordinar: este orientată spre nord, spre Muntele Kenya și este împărțită de un pârâu care menține lucrurile răcoroase chiar și în timpul perioadelor de soare fierbinte. Diminețile și serile mai reci permit cireșelor să se coacă încet, creând un profil in ceasca unic și complex. Combinat cu metoda clasică de procesare a spălării duble din Kenya, oferă o băutură cu o claritate incredibilă a aromei.