Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

CABALLERO

caisă uscată. ciocolată.

Origine: La Paz, Honduras
Tip prăjire: Espresso
Altitudine: 1600 m
Varietate: Catuai
Procesare: Washed

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Peste douăzeci de ani de muncă grea – cu mai multe premii Cup of Excellence pe parcurs – Marysabel și Moises au contribuit la transformarea reputației cafelei din Honduras. Accentul pe agricultura durabilă și practicile de procesare a făcut Caballero unul dintre cei mai importanți producători din țară.

Ceașca:
Caballero are arome bogate cu note de nugat, macadamia, ciocolată și vanilie. Profilul dulce este bine echilibrat cu o senzație mătăsoasă în gură: dulce și complex în sine, face și o bază delicioasă pentru băuturile tale cu lapte.

Detalii:
Don Fabio Caballero a moștenit suprafețe mari de pământ în jurul Marcala de la tatăl său, care a fost unul dintre pionierii cultivării cafelei în Honduras. După ce a predat o parte din pământul său fiicei sale Marysabel Caballero și soțului ei Moises Herrera, aceștia au extins terenul și acum conduc 17 ferme care formează moșia Caballero.

Cafelele Caballero sunt procesate la beneficio Xinacla (moară umedă). Este o moară centrală unde se livrează cireșe de la fiecare fermă și se prelucrează cafeaua. De obicei, ei mențîn fiecare producție separată, dar atunci când volumul este prea mic, pot combina și producția de la diferite ferme.

S-au făcut investiții uriașe în procesarea și segmentarea lotului fermei. Marysabel și Moises sunt recunoscuți la nivel internațional pentru excelența lor. Ei lucrează cu campioni mondiali și experți în cafea pentru a-și crește continuu calitatea cafelei. Nu este surprinzător faptul că Caballero a câștigat Cupa Excelenței din Honduras.

Culegătorii locali sunt angajați și instruiți să selecteze doar cele mai coapte cireșe. După depulpare, cireșele de cafea sunt fermentate uscat timp de 12 ore. Apoi spălate în canale pentru a sorta plutitorii și boabele nedezvoltate. Toată cafeaua este uscată încet pe paturi înălțate.

Durabilitate
Soții Caballero sunt extrem de angajați față de sustenabilitatea ecologică a fermelor lor. O mare parte din energia și concentrarea lor se îndreaptă către îmbunătățirea solului fermelor lor pentru a asigura un mediu de creștere sănătos pentru arbuștii de cafea. Prin urmare, ei produc îngrășământ organic din gunoi de grajd de vacă și de pui amestecat cu pulpă din cireșe de cafea și alte materiale organice. Acesta este folosit în plus pe lângă un îngrășământ mineral pentru a se asigura că plantele de cafea primesc nutrienții de care au nevoie.

Categorie: Etichetă:
Se actualizează
  • Nu ai niciun produs în coș.
Alătură-te listei de așteptare Te vom informa când produsul ajunge în stoc. Te rugăm completează adresa de e-mail.