Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

HIMALAYA PINEAPPLE

ananas. mango. fructe cu sâmburi.

Origine: Apaneca, El Salvador
Tip prăjire: Espresso
Producător: Mauricio Salaverria
Altitudine: 1550 m
Varietate: Bourbon
Procesare: Natural

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Un lot de Bourbon cu un profil tropical special cu note vibrante de ananas și caise.

Cupa
Dulce, tropical, suculent: Himalaya Pineapple este un espresso cu caracter. În ceașcă, așteptați-vă la ananas, mango și fructe cu sâmburi, alături de aroma rotundă de migdale și ciocolată.

Procesul
Inspirat de diferitele tipuri de fermentație folosite într-o fabrică de bere, Mauricio a dezvoltat acest proces pentru a stimula profilul tropical al cafelei. Cireșele întregi sunt uscate la umbră, pe paturi ridicate, timp de aproape 30 de zile – o cafea naturală tradițională se usucă doar 10-20 de zile. Cafeaua trebuie să fie amestecată în mod regulat pentru a se usca uniform. Deși necesită mult timp și muncă intensivă, acest proces de uscare permite dezvoltarea unor arome distincte în boabele de cafea.

Categorie: Etichetă:
Se actualizează
  • Nu ai niciun produs în coș.
Alătură-te listei de așteptare Te vom informa când produsul ajunge în stoc. Te rugăm completează adresa de e-mail.