Până pe 22 decembrie 2024, la Beans&Dots Palatul Universul are loc Clubul aventurierilor de sărbători, o serie de ateliere pentru copii de până la 12 ani, organizate de Alexandru Adam
Citește mai mult-
Alexandru ADAM (ADAMO Atelier): Clubul aventurierilor de sărbători la Beans&Dots
-
Sardine Secret Society
Cu o lansare dedicată – o cină gourmet și o petrecere pe cinste, Anca Ungureanu – co-fondatoarea Beans&Dots, a adus în shop-ul cafenelelor și sardinele Belle-Iloise, o poveste gourmet din Țara Bascilor Franceză, o tradiție de aproape 100 de ani conservată cu arome și ingrediente care celebrează prin gust peștele.
Citește mai mult -
Beans&Dots Kitchen: as tasted by Amalia Radu
Filosofia Beans&Dots Kitchen este gândită în jurul preferințelor echipei Beans&Dots, despre care am povestit aici. Am stat de vorbă cu Amalia Radu, parteneră Beans&Dots, pe care am invitat-o la masă să discutăm despre noua abordare gastronomică.
Citește mai mult -
Beans&Dots Kitchen: as tasted by Silvia Floares
Filosofia Beans&Dots Kitchen este gândită în jurul preferințelor echipei Beans&Dots, despre care am povestit aici, am întrebat și oaspeții casei despre cum simt noua abordare gastronomică.
Citește mai mult -
Brunch Arome 22 x Beans&Dots
Cost: 169 Ron | persoană. Băuturile nu sunt incluse. Locație: Bulevardul Primăverii 15, București – MARe Museum Durată: 12.00 – 16.30 (rezervările sunt posibile doar pentru ora 12.00 și ora 14.30) Data: 5 – 6 octombrie, 2024 Rezervări: ialoc.ro or by calling at +40 770 176 238 Starter Marea Neagra– Salata afrodisiacă de midii cu …
Citește mai mult -
Brunch Mesendorf 65 x Beans&Dots
Cost: 152 Ron | persoană. Băuturile nu sunt incluse. Locație: Bulevardul Primăverii 15, București – MARe Museum Durată: 12.00 – 16.30 (rezervările sunt posibile doar pentru ora 12.00 și ora 14.30) Data: 19 – 20 octombrie, 2024 Rezervări: ialoc.ro or by calling at +40 770 176 238 Aperitiv– Uscaței cu semințe de in și negrilică– …
Citește mai mult -
Beans&Dots Kitchen: as tasted by Suzana Vasilescu
Pentru că noul meniu este gândit în jurul preferințelor echipei Beans&Dots, despre care am povestit aici, am întrebat și oaspeții casei despre cum simt noua abordare gastronomică.
Citește mai mult -
Beans&Dots Kitchen: as tasted by Vlad Oancea
Noul meniu este gândit în jurul preferințelor echipei Beans&Dots, despre care am povestit aici, iar despre această abordare, am întrebat oaspeții casei.
Citește mai mult -
Meșendorf 65
Oana Udrea, Meșendorf 65: „Am descoperit că pot să leg ideea de gurmand cu plăcerea gătitului” …
Citește mai mult