Filosofia Beans&Dots Kitchen este gândită în jurul preferințelor echipei Beans&Dots, despre care am povestit aici, am întrebat și oaspeții casei despre cum simt noua abordare gastronomică. Următoarea invitată la masă este Silvia Floares, antreprenoare creativă, coordonatoare Mezanin Market, co-fondatoare Weekend Sessions și Roditor Food Market.
Care a fost prima ta impresie despre noul meniu? Ce schimbări ai observat imediat?
Mi-a lăsat impresia unei atenții constante pentru ingrediente și a unui meniu simplu, dar cu o puternică amprentă personală – care cred că este esențială pentru un business mic.
Ce ai încercat din noul meniu de la Beans&Dots Kitchen? Ce ți-a atras atenția cel mai tare?
Eram la Beans&Dots, la Palatul Universul, când Anca căuta cele mai bune roșii din oraș, sunând în stânga și-n dreapta. Mi-a arătat că un filtru personal nu e un moft, ci un exercițiu serios: dacă nu-ți place ție, de ce ar plăcea altora?
Dacă ai recomanda un preparat nou prietenilor, care ar fi acesta și de ce?
Le-aș recomanda să rezerve unul dintre evenimentele speciale—fie brunch, fie cinele private de pe site, la dinner at the museum. Acestea sunt mereu căutate, mai ales spre finalul anului, dar dacă rezervați din timp pe site-ul Beans&Dots totul e posibil.
Ce gust îți declanșează o amintire specifică din copilărie?
Cimbrul din supa de fasole verde de la mamaia, făcută cu lapte și untură legată. Îmi amintesc cum mă străduiam să tai buchetele de cimbru cu barda (de lene / pentru eficiență). Nu e o amintire, sunt secvențe: copil grăsan, luna iulie, vizite scurte și dese în camera unde se depozitau lucruri la rece, cu o oală mare și frunzele aromatice plutind în laptele rece.
Beans&Dots Kitchen: as tasted by Silvia Floares
Filosofia Beans&Dots Kitchen este gândită în jurul preferințelor echipei Beans&Dots, despre care am povestit aici, am întrebat și oaspeții casei despre cum simt noua abordare gastronomică. Următoarea invitată la masă este Silvia Floares, antreprenoare creativă, coordonatoare Mezanin Market, co-fondatoare Weekend Sessions și Roditor Food Market.
Care a fost prima ta impresie despre noul meniu? Ce schimbări ai observat imediat?
Mi-a lăsat impresia unei atenții constante pentru ingrediente și a unui meniu simplu, dar cu o puternică amprentă personală – care cred că este esențială pentru un business mic.
Ce ai încercat din noul meniu de la Beans&Dots Kitchen? Ce ți-a atras atenția cel mai tare?
Eram la Beans&Dots, la Palatul Universul, când Anca căuta cele mai bune roșii din oraș, sunând în stânga și-n dreapta. Mi-a arătat că un filtru personal nu e un moft, ci un exercițiu serios: dacă nu-ți place ție, de ce ar plăcea altora?
Dacă ai recomanda un preparat nou prietenilor, care ar fi acesta și de ce?
Le-aș recomanda să rezerve unul dintre evenimentele speciale—fie brunch, fie cinele private de pe site, la dinner at the museum. Acestea sunt mereu căutate, mai ales spre finalul anului, dar dacă rezervați din timp pe site-ul Beans&Dots totul e posibil.
Ce gust îți declanșează o amintire specifică din copilărie?
Cimbrul din supa de fasole verde de la mamaia, făcută cu lapte și untură legată. Îmi amintesc cum mă străduiam să tai buchetele de cimbru cu barda (de lene / pentru eficiență). Nu e o amintire, sunt secvențe: copil grăsan, luna iulie, vizite scurte și dese în camera unde se depozitau lucruri la rece, cu o oală mare și frunzele aromatice plutind în laptele rece.