Noul meniu este gândit în jurul preferințelor echipei Beans&Dots, despre care am povestit aici, iar despre această abordare, am întrebat oaspeții casei. Următoarea provocare gastronomică a fost lansată către Vlad Oancea, creative director & founder MARE LESTORE.
Care a fost prima ta impresie despre noul meniu? Ce schimbări ai observat imediat?
Suntem cu toții oameni și deci destinați erorilor, câteodată — sintagma asta e o chestiune pe care nu o pot asocia cu echipa Beans&Dots. Putem lejer să încropim un nou cuvânt definitoriu noului meniu —familiaRL — da, prima impresie a fost că selecția de preparate dar și modul acestora sunt atât familiale cât și familiare — un soi de comfort food de care avem cu toții nevoie din ce în ce mai mult zilele astea.
Ce ai încercat din noul meniu de la Beans&Dots Kitchen? Ce ți-a atras atenția cel mai tare?
Cea mai recentă încercare, câștigătoare de altfel și de data aceasta, a fost o combinație mai puțin ortodoxă — Hummus & Tenderloin Beef împreună cu The Burrata. Trebuie să recunosc că am dovedit noul meniu Beans&Dots în proporție de 80% deja și cel mai excited sunt să încerc în continuare faimoasa Shakshouka.
Provocarea echipei Beans&Dots din spatele preparatului: au fost o serie de încercări pentru a găsi mixul potrivit de condimente pentru humus, iar „câștigător” este ras el hanout, descoperit de bucătar când lucra alături de un indian.
Dacă ai recomanda un preparat nou prietenilor, care ar fi acesta și de ce?
Tenderloin Steak — negreșit.
Provocarea echipei Beans&Dots din spatele preparatului: something extra care să complimenteze frăgezimea bucății de carne, personificat sub forma unei vinegrete.
Ce gust îți declanșează o amintire specifică din copilărie?
O porție de cartofi prăjiți à la grand-mère.
Despre noul meniu Beans&Dots Kitchen
Într-un exercițiu de sinceritate și introspecție, Anca, Alex, Toma și Ruxandra au regândit meniul de la Beans&Dots Kitchen, având în minte un singur lucru: ceea ce le place lor să mănânce cel mai mult. Simplu. Lejer. Gustos. Un meniu deloc sofisticat. Un meniu nereinterpretat. Un meniu comun cu mâncare onestă. Everyday food.
Beans&Dots Kitchen: as tasted by Vlad Oancea
Noul meniu este gândit în jurul preferințelor echipei Beans&Dots, despre care am povestit aici, iar despre această abordare, am întrebat oaspeții casei. Următoarea provocare gastronomică a fost lansată către Vlad Oancea, creative director & founder MARE LESTORE.
Care a fost prima ta impresie despre noul meniu? Ce schimbări ai observat imediat?
Suntem cu toții oameni și deci destinați erorilor, câteodată — sintagma asta e o chestiune pe care nu o pot asocia cu echipa Beans&Dots. Putem lejer să încropim un nou cuvânt definitoriu noului meniu —familiaRL — da, prima impresie a fost că selecția de preparate dar și modul acestora sunt atât familiale cât și familiare — un soi de comfort food de care avem cu toții nevoie din ce în ce mai mult zilele astea.
Ce ai încercat din noul meniu de la Beans&Dots Kitchen? Ce ți-a atras atenția cel mai tare?
Cea mai recentă încercare, câștigătoare de altfel și de data aceasta, a fost o combinație mai puțin ortodoxă — Hummus & Tenderloin Beef împreună cu The Burrata. Trebuie să recunosc că am dovedit noul meniu Beans&Dots în proporție de 80% deja și cel mai excited sunt să încerc în continuare faimoasa Shakshouka.
Provocarea echipei Beans&Dots din spatele preparatului: au fost o serie de încercări pentru a găsi mixul potrivit de condimente pentru humus, iar „câștigător” este ras el hanout, descoperit de bucătar când lucra alături de un indian.
Dacă ai recomanda un preparat nou prietenilor, care ar fi acesta și de ce?
Tenderloin Steak — negreșit.
Provocarea echipei Beans&Dots din spatele preparatului: something extra care să complimenteze frăgezimea bucății de carne, personificat sub forma unei vinegrete.
Ce gust îți declanșează o amintire specifică din copilărie?
O porție de cartofi prăjiți à la grand-mère.
Despre noul meniu Beans&Dots Kitchen
Într-un exercițiu de sinceritate și introspecție, Anca, Alex, Toma și Ruxandra au regândit meniul de la Beans&Dots Kitchen, având în minte un singur lucru: ceea ce le place lor să mănânce cel mai mult. Simplu. Lejer. Gustos. Un meniu deloc sofisticat. Un meniu nereinterpretat. Un meniu comun cu mâncare onestă. Everyday food.