Pentru că noul meniu este gândit în jurul preferințelor echipei Beans&Dots, despre care am povestit aici, am întrebat și oaspeții casei despre cum simt noua abordare gastronomică. La această provocare, ne-a răspuns Suzana Vasilescu, antreprenor creativ, Muzeul MARE, Galeria Suprainfinit & RAD ART FAIR.
Care a fost prima ta impresie despre noul meniu? Ce schimbări ai observat imediat?
Noua selecție mi-a dat imediat impresia unui meniu mai proaspăt și echilibrat, cu atenție la ingredientele de sezon. Am observat accentul pus pe preparatele ușoare și sănătoase, fără a pierde însă din vedere opțiunile care satisfac gusturile mai îndrăznețe, cum ar fi tenderloin steak.
Ce ai încercat din noul meniu de la Beans&Dots Kitchen? Ce ți-a atras atenția cel mai tare?
Am încercat burrata cu salată de roșii de grădină și ouefs Mimosa. Ce m-a atras cel mai tare a fost combinația între prospețimea ingredientelor și prezentarea simplă, dar elegantă. Burrata se topea perfect alături de roșiile dulci și zemoase.
Provocarea echipei Beans&Dots din spatele preparatului: cel mai greu a fost de găsit mixul de roșii potrivit, cu gust și consistență, care să fie răspunsul pentru cea mai bună salată de roșii.
Dacă ai recomanda un preparat nou prietenilor, care ar fi acesta și de ce?
Le-aș recomanda cu siguranță burrata cu roșii de grădină. Este genul de preparat care îmbină simplitatea cu rafinamentul și pune în valoare prospețimea ingredientelor locale.
Ce gust îți declanșează o amintire specifică din copilărie?
Un gust care mă duce imediat în copilărie este cel al roșiilor din grădină, proaspăt culese, cu puțin ulei de măsline și sare. Este o amintire vie a verilor petrecute în grădina bunicii, și e minunat să regăsesc acea simplitate autentică și în noul meniu. Și mai mult decât atât, îmi place la nebunie faptul ca Beans&Dots alege de fiecare dată să susțină business-urile locale prin alegerea ingredientelor pentru meniul lor.
Despre noul meniu Beans&Dots Kitchen
Într-un exercițiu de sinceritate și introspecție, Anca, Alex, Toma și Ruxandra au regândit meniul de la Beans&Dots Kitchen, având în minte un singur lucru: ceea ce le place lor să mănânce cel mai mult. Simplu. Lejer. Gustos. Un meniu deloc sofisticat. Un meniu nereinterpretat. Un meniu comun cu mâncare onestă. Everyday food.
Beans&Dots Kitchen: as tasted by Suzana Vasilescu
Pentru că noul meniu este gândit în jurul preferințelor echipei Beans&Dots, despre care am povestit aici, am întrebat și oaspeții casei despre cum simt noua abordare gastronomică. La această provocare, ne-a răspuns Suzana Vasilescu, antreprenor creativ, Muzeul MARE, Galeria Suprainfinit & RAD ART FAIR.
Care a fost prima ta impresie despre noul meniu? Ce schimbări ai observat imediat?
Noua selecție mi-a dat imediat impresia unui meniu mai proaspăt și echilibrat, cu atenție la ingredientele de sezon. Am observat accentul pus pe preparatele ușoare și sănătoase, fără a pierde însă din vedere opțiunile care satisfac gusturile mai îndrăznețe, cum ar fi tenderloin steak.
Ce ai încercat din noul meniu de la Beans&Dots Kitchen? Ce ți-a atras atenția cel mai tare?
Am încercat burrata cu salată de roșii de grădină și ouefs Mimosa. Ce m-a atras cel mai tare a fost combinația între prospețimea ingredientelor și prezentarea simplă, dar elegantă. Burrata se topea perfect alături de roșiile dulci și zemoase.
Provocarea echipei Beans&Dots din spatele preparatului: cel mai greu a fost de găsit mixul de roșii potrivit, cu gust și consistență, care să fie răspunsul pentru cea mai bună salată de roșii.
Dacă ai recomanda un preparat nou prietenilor, care ar fi acesta și de ce?
Le-aș recomanda cu siguranță burrata cu roșii de grădină. Este genul de preparat care îmbină simplitatea cu rafinamentul și pune în valoare prospețimea ingredientelor locale.
Ce gust îți declanșează o amintire specifică din copilărie?
Un gust care mă duce imediat în copilărie este cel al roșiilor din grădină, proaspăt culese, cu puțin ulei de măsline și sare. Este o amintire vie a verilor petrecute în grădina bunicii, și e minunat să regăsesc acea simplitate autentică și în noul meniu. Și mai mult decât atât, îmi place la nebunie faptul ca Beans&Dots alege de fiecare dată să susțină business-urile locale prin alegerea ingredientelor pentru meniul lor.
Despre noul meniu Beans&Dots Kitchen
Într-un exercițiu de sinceritate și introspecție, Anca, Alex, Toma și Ruxandra au regândit meniul de la Beans&Dots Kitchen, având în minte un singur lucru: ceea ce le place lor să mănânce cel mai mult. Simplu. Lejer. Gustos. Un meniu deloc sofisticat. Un meniu nereinterpretat. Un meniu comun cu mâncare onestă. Everyday food.