Filosofia Beans&Dots Kitchen este gândită în jurul preferințelor echipei Beans&Dots, despre care am povestit aici. Am stat de vorbă cu Amalia Radu, parteneră Beans&Dots, pe care am invitat-o la masă să discutăm despre noua abordare gastronomică.
Care a fost prima ta impresie despre noul meniu? Ce schimbări ai observat imediat?
Noul meniu încearcă să fie genul mâncare pe care l-ai mânca oricând. Gusturi cu care ești obișnuit din copilărie (chifteluțele marinate), lucruri care s-au mai regăsit în meniul Beans în alți ani dar și noutăți. Mi s-a pǎrut mai prietenos.
Ce ai încercat din noul meniu de la Beans&Dots Kitchen? Ce ți-a atras atenția cel mai tare?
Am încercat cam totul. Deși mănânc rar carne roșie, la Beans comand fiindcă Silviu face un steak de vita senzațional, e imposibil să rezist. Vine cu un sos de piper verde. Partea funny e că noi i-am cerut să pună sosul separat, sǎ fie totul cât mai simplu, iar clienții au cerut să le dubleze cantitatea de sos.
Dacă ai recomanda un preparat nou prietenilor, care ar fi acesta și de ce?
Clasicul deja sendviș cu rață. A fost cu ceva timp în urmă în meniu, în altă variantă. Acum e mai light dar tot savuros. Te bucuri de el până la ultima bucată.
Ce gust îți declanșează o amintire specifică din copilărie?
Chifteluțele marinate. Mama făcea des fiind preferate de ceilalți din familie, nu neapărat de mine. Când le-am gustat pe cele făcute de Silviu mi-au plăcut din prima și le comand când îmi e foarte foame. Cumva mă „hrănesc” pe mai multe planuri.
Beans&Dots Kitchen: as tasted by Amalia Radu
Filosofia Beans&Dots Kitchen este gândită în jurul preferințelor echipei Beans&Dots, despre care am povestit aici. Am stat de vorbă cu Amalia Radu, parteneră Beans&Dots, pe care am invitat-o la masă să discutăm despre noua abordare gastronomică.
Care a fost prima ta impresie despre noul meniu? Ce schimbări ai observat imediat?
Noul meniu încearcă să fie genul mâncare pe care l-ai mânca oricând. Gusturi cu care ești obișnuit din copilărie (chifteluțele marinate), lucruri care s-au mai regăsit în meniul Beans în alți ani dar și noutăți. Mi s-a pǎrut mai prietenos.
Ce ai încercat din noul meniu de la Beans&Dots Kitchen? Ce ți-a atras atenția cel mai tare?
Am încercat cam totul. Deși mănânc rar carne roșie, la Beans comand fiindcă Silviu face un steak de vita senzațional, e imposibil să rezist. Vine cu un sos de piper verde. Partea funny e că noi i-am cerut să pună sosul separat, sǎ fie totul cât mai simplu, iar clienții au cerut să le dubleze cantitatea de sos.
Dacă ai recomanda un preparat nou prietenilor, care ar fi acesta și de ce?
Clasicul deja sendviș cu rață. A fost cu ceva timp în urmă în meniu, în altă variantă. Acum e mai light dar tot savuros. Te bucuri de el până la ultima bucată.
Ce gust îți declanșează o amintire specifică din copilărie?
Chifteluțele marinate. Mama făcea des fiind preferate de ceilalți din familie, nu neapărat de mine. Când le-am gustat pe cele făcute de Silviu mi-au plăcut din prima și le comand când îmi e foarte foame. Cumva mă „hrănesc” pe mai multe planuri.