Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

MBOKAM AB

coacăze negre. prună. hibiscus.

Origine: Embu, Kenya
Tip prăjire: Filtru
Producător: Arthur & Josephine Mbogoh
Altitudine: 1600 m
Varietate: SL28 & Ruiru 11
Procesare: Washed

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Lotul nostru AB este dulce, cu aromă delicioasă de coacăze negre, care este o semnătură a pământului în care crește cafeaua.

Cupa
Ne place caracterul vibrant al cafelei de la Mbokam. În ceașcă, MBOKAM AB este plin de dulceață de coacăze negre coapte. Urmează note de prune, vanilie și trandafir. Senzația în gură este bogată și dulce.

Ferma
Mbokam fac parte dintr-o comunitate de mici fermieri formată din aproximativ 70 de fermieri care s-au conectat pentru a-și îmbunătăți împreună practica de cultivare a cafelei și pentru a identifica prăjitorii internaționali cu care să aibă o relație directă și constantă.

Solul vulcanic de la Mbokam Estate este foarte hrănitor și controlul eroziunii este asigurat de un sistem de terase. Proprietatea are un microclimat extraordinar: este orientată spre nord, spre Muntele Kenya și este împărțită de un pârâu care menține lucrurile răcoroase chiar și în timpul perioadelor de soare fierbinte. Diminețile și serile mai reci permit cireșelor să se coacă încet, creând un profil de cupă unic și complex. Combinat cu metoda clasică de procesare a spălării duble din Kenya, oferă o băutură cu o claritate incredibilă a aromei.

Procesul
Arthur alege selectiv cireșele coapte și roșii și le prelucrează la ferma sa. Cafeaua fermentează timp de 12-16 ore în rezervoare. După fermentare, pergamentul este spălat în apă curată și apoi uscat pe paturi înălțate timp de câteva zile pentru a obține un conținut optim de umiditate.

Categorie: Etichetă:
Se actualizează
  • Nu ai niciun produs în coș.
Alătură-te listei de așteptare Te vom informa când produsul ajunge în stoc. Te rugăm completează adresa de e-mail.