La Linda este o comunitate de cultivatori de cafea care împart un singur râu de munte, pentru toate activitățile, de la irigare la procesare. Familiile din La Linda fac lucrurile așa cum ne place nouă: lucrează manual pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă, pe parcele foarte mici.
Cupa
În ceașcă, La Linda oferă echilibru și complexitate. Așteptați-vă la dulceață și o notă de fructe. Ganașa bogată apare mai întâi, cu note dulci de macadamia, caramel și fructe cu sâmburi. Pe măsură ce se răcește, profunzimea persistentă evocă textura rafinată a ceaiului oolong.
Procesul
Fiecare fermier dispune de un mic polizor manual sau electric și de un rezervor de fermentare. Cireșele proaspete sunt curățate de pulpă după recoltare, apoi sunt transferate în rezervorul de fermentare pentru una sau două zile, în funcție de temperatură. Boabele sunt apoi spălate și uscate la soare în uscătoare parabolice care funcționează aproape ca niște sere: protejează cafeaua de ploaie și asigură o temperatură uniformă.