Mario Flores calcă pe urmele tatălui său, a cărui fermă Los Chorros a schimbat percepția noastră despre cafeaua honduriană. Lucrând alături de soția să cei doi produc o cafea perfect echilibrată care pune în evidență terroir-ul distinct al regiunii Intibuca.
Ceașca
Arome bogate de ciocolată neagră și zahăr brun sunt pronunțate, dar nu copleșitoare. Pe măsură ce se răcește, apar note soft de nectarină și struguri dulci, cu doar o ușoară urmă de aciditate temperată.
Ferma
Timp de ani de zile, Intibuca a fost o regiune cu un mare potențial care nu avea profilul unor regiuni honduriene mai cunoscute. Munții ondulați și văile adânci fac ca terroir-ul să fie foarte diferit de la o fermă la alta în Intibuca, cu caracteristici aromatice diferite întâlnite la fiecare dintre ele. Situată la 1.700 de metri, Intibuca este cea mai înaltă capitală regională din Honduras. Zona are un climat ușor mai rece decât alte regiuni, ceea ce înseamnă că cireșele de cafea își dezvoltă aroma încet.
Procesul
Această cafea este complet spălată, punând în evidență aroma curată naturală a terroir-ului din Intibuca și profilul dulce al soiului catuai.