afine. sirop de arțar.
Origine: | Intibuca, Honduras |
Tip prăjire: | Filtru |
Altitudine: | 1820 m |
Varietate: | Lempira |
Procesare: | Washed |
Los Chorros este o cafea care ne-a schimbat complet percepția față de cafeaua de calitate din Honduras. Asta a fost în 2017 – și continuăm să fim entuziasmați de această cafea sezon după sezon. Ceea ce ne place în special sunt aromele de struguri și senzația de gură mătăsoasă a acestei cafele.
Ceașca:
Profilul cupei: struguri roșii, sâmburi de cacao, fructe negre.
Los Chorros este o încântare absolută. Aromele nu foarte complexe, textura mătăsoasa și gustul dulce. Are un corp mediu și o aciditate blândă. Este o cafea care poate fi savurată toată ziua.
Ferma:
Situată în regiunea Intibuca din Honduras, fermă are 22 ha dintre care arborii de cafea ocupă 16 ha.
Deși mai puțin cunoscută decât regiunea Santa Barbara, Intibuca este o zonă extram de specială care se remarcă prin cafele delicioase.