Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

GITWE

fructe de pădure. mere uscate.

Origine: Nyamasheke District, Rwanda
Tip prăjire: Espresso
Altitudine: 1800 m
Varietate: Red Bourbon
Procesare: Washed

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Între apele de smarald ale Lacului Kivu și pădurea luxuriantă din Parcul Național Nyungwe – unde gorilele și cimpanzeii se plimbă – se află stația de spălat cafea Gitwe. Aici fermierii continuă să se dezvolte, lucrând împreună pentru a produce o cafea superbă, care să reflecte teritoriul lor. Acest lot complet spălat oferă o aromă elegantă și o claritate delicioasă. Așteptați-vă la note de fructe de pădure suculente și de măr neted și uscat.

În ceașcă
Iubim cafelele de la Gitwe pentru profilele lor complexe, elegante. Așteptați-vă la o aromă complexă de la fructe de pădure suculente la mere uscate dulci. Nota de condiment cald și aciditatea fină sunt frumos echilibrate.

Ferma
Gitwe este o stație de spălat tânără, fondată în 2016 lângă orașul Gatare din provincia de vest a Rwanda. Altitudinea mare și solul nutritiv al zonei oferă condiții excelente de creștere, susținând numeroși cultivatori de cafea, precum și ferme specializate în ceai, fructe și legume. A fost cumpărat de Rwanda Trading Company (RTC) în 2018 și au continuat să investească în proiect, oferind instruire și sprijin pentru peste 800 de fermieri.

RTC a fost esențial în creșterea calității cafelei de specialitate în Rwanda în ultimii zece ani, exploatând 18 stații de spălat în toată țara și oferind instruire în agronomie, răsaduri, tehnologie și finanțare cultivatorilor de cafea. Rezultatul muncii lor și al parteneriatului nostru este că suntem capabili să vă oferim cea mai bună cafea pe care Rwanda o are de oferit.

Procesul
RTC a preluat Gitwe cu speranța de a prezenta procesarea curată în Rwanda, folosind apă naturală de izvor. Cireșele livrate la Gitwe sunt sortate în rezervoare pentru a îndepărta orice cireașă neconforma de cafea, apoi depulpate pentru a îndepărta pielea, pulpa și 70% din mucilagii. Boaba de cafea este apoi fermentată, spălată în canale și înmuiată în apă curată înainte de a se usca timp de până la 15 zile.

Categorie: Etichetă:
Se actualizează
  • Nu ai niciun produs în coș.
Alătură-te listei de așteptare Te vom informa când produsul ajunge în stoc. Te rugăm completează adresa de e-mail.