Acesta este primul nostru lot de la Cruz Altă, o fermă care deschide calea pentru un viitor durabil al cafelei în Brazilia.
Ceașca
În ceașcă, acesta este un espresso bogat, plin de caramel și note dulci de portocale. A fost prăjit pentru a pune în valoare băuturile cremoase pe bază de lapte.
Procesul
Brazilia este țara de origine a cafelei naturale cu pulpă. Metodă a început aici în urmă cu aproximativ douăzeci de ani. În acest proces, coaja este îndepărtată mecanic de pe cireșul de cafea, lăsând mucilagiul fructat intact pe tot parcursul procesului de uscare. Cireșele de cafea sunt uscate la soare pe un pat de uscare ridicat sau pe o terasă.
Această modalitate de procesare este o cale de mijloc între prelucrarea uscată și cea umedă, prezentând caracteristici ale fiecărei metode. Deși necesită mai mult timp de procesare și consumă mai multă apă decât procesarea naturală, poate da o ceașcă de calitate superioară care scoate în evidență dulceața și aromele naturale ale cafelei.