Pentru al treilea sezon, suntem încântați să oferim cafea din Bumba Hill. The Long Miles Project este un producător axat pe fermieri care lucrează cu unii dintre cei mai îndepărtați cultivatori de cafea din Burundi.
În fiecare an, am văzut cum calitatea cafelei lor se îmbunătățește, iar acum este timpul pentru ultima noastră degustare: Lotul 2. Acest lot exclusivist a fost procesat natural, cu o etapă de uscare lentă care scoate în evidență un profil bogat și fructat: așteptați-vă la fructe cu sâmburi fine și un strop de citrice.
În ceașcă:
Acesta este un filtru delicios, cu o profunzime superbă. Procesarea naturală aduce o textură plină, cremoasă, care umple palatul. Așteptați-vă la note dulci de litchi, căpșuni, coajă de portocală și ciocolată neagră bogată. Aciditatea este ușor definită, aducând un echilibru elegant.
Ferma:
Ben și Kristy Carlson s-au mutat în Burundi în 2011 și au văzut că atât nedreptatea, cât și practicile agricole proaste au pătruns în industria cafelei recent privatizată a țării. Ei au văzut, de asemenea, că prăjitorii din întreaga lume au avut dificultăți în obținerea constantă a cafelei grozave din Burundi. Într-un efort de a vedea schimbări pozitive atât în viața fermierilor, cât și a prăjitorilor, s-a născut Long Miles Coffee.
Long Miles Project este un model de producție de cafea condus de fermieri. Ei lucrează cu familiile cultivatoare de cafea pe unsprezece dealuri unice din Burundi. Long Miles creează micro-loturi urmăribile care produc cafea excelentă în mod constant, îmbunătățind în același timp mijloacele de trai ale micilor fermieri care le cultivă. Iată trei dintre cele mai importante moduri de a face acest lucru:
- Fermierii care cultivă cafea pe cele unsprezece dealuri primesc asistență agricolă pe tot parcursul anului prin intermediul unuia dintre cei douăzeci și șase de cercetăși de cafea Long Miles care sunt agronomi instruiți.
- Long Miles plătește prețuri mai mari pentru cireșele de cafea, precum și prime anuale.
- Ele întăresc relațiile dintre prăjitor și fermier, astfel încât să poată servi cafea de pe un anumit deal an de an.