Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

LOS CHORROS

96,00 lei

afine. sirop de arțar.

Origine: Intibuca, Honduras
Tip prăjire: Filtru
Producător: Roman Flores
Altitudine: 1820 m
Varietate: Lempira
Procesare: Washed

În fiecare sezon, portofoliul nostru din Honduras continuă să crească. Cafelele noastre de la Roman Flores sunt din ce în ce mai bune, cu un amestec delicat de dulceață și aciditate care amintește mai mult de o cafea africană decât America Centrală. Ultimul lot Lempira a fost spălat complet, oferind un profil curat și rafinat. Așteptați note de struguri roșii suculenți și note florale delicate, echilibrate de cacao fin.

Cupa
În acest sezon, Los Chorros încântă cu aroma sa moale de fructe și senzația de gură mătăsoasă. Lotul are note de struguri roșii deliciosi alături de bogăția de sâmburi de cacao și fructe negre. Un finisaj floral complex face ca această cafea să stea mai presus de orice altceva am încercat din regiune.

Ferma:
Pe o fermă de 22 de hectare, Roman Flores are 16 hectare de plante de cafea, inclusiv boabele de Lempira pe care le avem în acest sezon. Roman a crescut pe plantația de cafea a părinților săi, înconjurat de cafea încă de mic. Când el și soția sa au moștenit pământul, au decis să se mute înapoi în munți și să se dedice cafelei.

După ce a petrecut trei ani lucrând în SUA, Roman a reușit să obțină suficiente investiții pentru a se concentra pe producția de specialitate de calitate, iar cafeaua lor s-a îmbunătățit de atunci. Cu visul lor de a exporta în țări din întreaga lume, a fost o plăcere să gust din rezultatele muncii lor grele. Cafeaua din Honduras poate fi uimitoare atunci când provine din locurile potrivite. Ea are adesea mai multă complexitate, profunzime și bogăție decât alte cafele din America Centrală. Mulți cumpărători de cafea de specialitate din Honduras se concentrează în și în jurul regiunii Santa Barbara. Regiunea Intibuca este însă și ea foarte specială și se remarcă prin cafele delicioase și un potențial enorm de a produce mai mult dacă producătorii își găsesc o piață.

Procesul:
După culesul manual, cireșele sunt sortate și fermentate timp de 24-30 de ore în rezervoare de beton înainte de a fi spălate și apoi uscate timp de 20 de zile. Această cafea spălată curată și complexă este o mare mărturie a investiției pe care Roman a făcut-o în producția și procesarea la această fermă.

Categorie: Etichetă:
Se actualizează
  • Nu ai niciun produs în coș.
Alătură-te listei de așteptare Te vom informa când produsul ajunge în stoc. Te rugăm completează adresa de e-mail.