Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

FAZENDA DA MATA

82,00 lei

ciocolată. macadamia.

Origine: São Paulo, Brazil
Tip prăjire: Espresso
Producător: Adonis Cerri
Altitudine: 1200 – 1400 m
Varietate: Obatá
Procesare: Natural

Adonis Cerri este unul dintre fermierii cei mai experimentați și energici. El urcă constant pe pantele abrupte ale „Fermei Pădurii” și este mereu încântat să încerce ceva nou. Acum are si ajutorul nepoatei sale care împărtășește o adevărată pasiune pentru cafea. În acest sezon, Fazenda da Mata oferă o dulceață luxoasă și note irezistibile de ciocolată.

În ceașcă
Profilul profund aromat conduce cu dulceața ciocolatei și a macadamiei: un espresso îndrăzneț și baza perfectă pentru băutura ta preferată cu lapte. Vibranța și echilibrul se manifestă prin note de fructe coapte cu sâmburi și caise uscate. Plin și cremos, corpul este neted și finalul lung, cu bogăția pralinei rotunjind o ceașcă frumoasă.

Ferma
Amplasată pe o suprafață de 50 de hectare, Fazenda Da Mata se întinde pe o întreagă parte a muntelui. Conducând în sus și în jos pe pante abrupte cu jeep-ul său din 1980, Adonis își desfășoară cu entuziasm munca de îngrijire a terenului său și de a verifica dezvoltarea fiecărui lot. La 75 de ani, fiecare ceașcă de Fazenda Da Mata se bazează pe bogata sa experiența. Fazenda Da Mata este o fermă verticală care urcă de la 900 de metri până la puțin sub 1400 de metri în vârf. Pe lanțul Munților Mantiqueira din Brazilia, ferma beneficiază de un sol vulcanic bogat în nutrienți. În portugheză „Da Mata” înseamnă „al pădurii” și reflectă suprafața mare de pădure pe care Adonis o păstrează în ferma sa. De-a lungul anilor săi de agricultură, Adonis a investit în terasarea câmpurilor, făcând munca agricolă parțial mecanizată și mai eficientă.

Cu pădure deasă și pante abrupte, ferma beneficiază de un microclimat distinct. Serile neobișnuit de răcoroase permit maturarea prelungită a cireșelor de cafea, crescând densitatea materialului organic și ajutând la producerea unei căni mai dulce, care se potrivește perfect procesării naturale.

Procesul
Lotul nostru a fost ales cu atenție, sortat, apoi procesat în mod natural. Ciresele coapte sunt uscate cu coaja și fructele intacte, conferind savoare si textura profilului cafelei. Când a fost atins conținutul de umiditate dorit, fructul exterior este îndepărtat mecanic.

Categorie: Etichetă:
Se actualizează
  • Nu ai niciun produs în coș.
Alătură-te listei de așteptare Te vom informa când produsul ajunge în stoc. Te rugăm completează adresa de e-mail.