Cafeaua de Crăciun din acest an vine din Rwanda de la David Rubanzangabo, de la moșia lui din Muntele Huye. David este un adevărat pionier al cafelei din Rwanda, dedicat să arate superbul terroir din districtul muntos Huye. Acest lot spălat oferă note perfecte pentru sezonul sărbătorilor. Cu pralină dulce, smochine confiate, portocale și condimente calde de iarnă, această cafea este ca Crăciunul într-o ceașcă.
În ceașcă
În ceașcă găsim o textură catifelată și aromele lunilor festive. Așteptați-vă la note de pralină, smochine confiate și coajă de portocală. Dulceața cafelei și notele de condiment cald de iarnă amintesc de cozonacul de Crăciun.
Ferma
Rwanda este țara celor 1000 de dealuri și este binecuvântată cu condiții ideale de creștere pentru cafea: altitudine mare, precipitații regulate și sol bogat. David este o figură cheie în dezvoltarea cafelei de specialitate în Rwanda, câștigând de multe ori Cupa Excelenței până acum. Când a luat muntele Huye, a segmentat lanțul muntos în șapte zone, fiecare dând un profil de aromă diferit. David este un adevărat filantrop căruia îi pasă profund de familiile cu care lucrează. El oferă stimulente fermierilor pentru a produce cafea de înaltă calitate, lucrând cu prime sociale și stimulente de calitate.