Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

MOHAMED ALI HONEY

piersică. miere sălbatică. bergamotă. caprifoi.

Origine: Jimma, Ethiopia
Tip prăjire: Filtru
Producător: Mustafa Mohamed Ali
Altitudine: 2050 m
Varietate: Mixed Heirloom
Procesare: Honey

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

The Barn x Project Waterfall
Odată cu lansarea mierii Mohamed Ali, sprijinim Project Waterfall: o organizație caritabilă care aduce apă curată în comunitățile de cultivatori de cafea.

În întreaga Etiopie, peste 15 milioane de oameni se bazează pe cafea pentru a-și asigură traiul, dar 61% dintre ei nu au acces la apă curată. Pentru fiecare pungă de 250 g vândută, veți dona 50 de cenți către Project Waterfall și veți contribui la furnizarea de apă curată, în special în centrele de sănătate și școli.

Cupa
Procesarea mierii se potrivește de minune cu terroir-ul din Jimma. În ceașcă, cafeaua are note elegante de piersică și miere sălbatică de munte. Pe măsură ce se răcește, așteptați-vă la note florale delicate de bergamotă și caprifoi. Profilul este curat, iar aromele sunt aproape tropicale, în timp ce aciditatea delicată a citricelor adaugă echilibrul perfect.

Procesul
Procesare Honey este încă rară în Etiopia, dar calitatea fructată a terroir-ului este o potrivire perfectă. Cireșele proaspăt culese sunt fermentate și apoi curățate pentru a îndepărta coaja exterioară și fructele, dar un strat de mucilagiu rămâne intact. Boabele sunt apoi uscate la soare pe paturi supraînălțate. Pe măsură ce se usucă, mucilagiul devine lipicios, dulce și de culoare aurie, ceea ce dă numele acestui proces.

Categorie: Etichetă:
Se actualizează
  • Nu ai niciun produs în coș.
Alătură-te listei de așteptare Te vom informa când produsul ajunge în stoc. Te rugăm completează adresa de e-mail.