Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

MAHEMBE

86,00 lei

cireșe. cacao. nucșoară.

Origine: Western Province, Rwanda
Tip prăjire: Filtru
Altitudine: 1700 – 1900 m
Varietate: Red Bourbon
Procesare: Washed

Această cafea este una dintre cele mai extraordinare cafele pe care le avem în colecția noastră de cafele din Rwanda.

Ceașca
Cafeaua amintește de ceai negru fin și cireșe morello.
Pe măsură ce se răcește, dulceața ciocolatei și căldura reconfortantă a nucșoarei adaugă profunzime ceștii

Ferma
Mahembe beneficiază de o poziționare unică: în apropierea apelor de smarald ale lacului Kivu – unul dintre marile lacuri din Africa – solul vulcanic bogat al zonei susține o pădure densă care este plină de viață sălbatică, inclusiv populații uriașe de lilieci. Datorită microclimatului creat de lac și de pădure, diminețile și zilele călduroase fac loc serilor mai răcoroase.

Lacul creează ploi periodice, în timp ce, în același timp, absoarbe căldura după-amiază.

Procesul
Acest lot este complet spălat folosind apă naturală de izvor din munții înalți, aflați în apropierea pădurii Nyungwe. Fermierii culeg doar cele mai coapte cireșe de cafea din copacii lor, care sunt apoi livrate la stația de spălare. Cireșele sunt sortate la stație în bazine de flotare, pentru a îndepărta cireșele plutitoare sau necoapte, iar apoi sunt curățate pentru a îndepărta pielea și cea mai mare parte a mucilagiului. Boabele sunt fermentate timp de 10 până la 12 ore înainte de un proces final de spălare și uscare pe paturi africane ridicate timp de 21 de zile.

Categorie: Etichetă:
Se actualizează
  • Nu ai niciun produs în coș.
Alătură-te listei de așteptare Te vom informa când produsul ajunge în stoc. Te rugăm completează adresa de e-mail.