Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

LOS PIRINEOS ANAEROBIC

nuga. zmeură.

Origine: Usulutan, El Salvador
Tip prăjire: Filtru
Altitudine: 1600 m
Varietate: Orange Bourbon
Procesare: Anaerobic Natural

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

O nouă cafea pentru iubitorii portofoliului nostru exotic.
Los Pirineos este procesată în cel mai curat mod pentru a produce o cafea interesantă și dinamică, cu o greutate fructată și o definiție excepțională.

Ceașca
Fermentația anaerobă controlată produce o ceașcă cu profunzime. În aromă, avem note de smochine și prune care se transformă în arome de piersică și melasă. Corpul cremos este echilibrat de o aciditate care poartă un caracter citric.

Ferma
La 1400 de metri deasupra nivelului mării, Los Pirineos se află pe pante vulcanice, printre păduri luxuriante.
Microclimatul din jurul vulcanului oferă zile pline de soare și brize răcoroase, ideale pentru cultivare și uscare.
În zona de uscare a fermei, paturile supraînălțate sunt poziționate între două vârfuri care fac ca vântul să sufle în mod constant peste cafeaua care se usucă.

Procesul
Acest lot a fost supus unei procesări naturale anaerobe. Cireșele proaspăt recoltate sunt plasate în butoaie sigilate într-o cameră frigorifică la 16 grade Celsius. Cafeaua este fermentată timp de 72 de ore, în timp ce pH-ul suspensiei de fermentare este măsurat pentru a menține consistența și calitatea. După aceea, rezervoarele sunt deschise și cireșele sunt fermentate în aer liber pentru încă 72 de ore. Cireșele sunt apoi uscate pe paturi ridicate timp de 25 de zile, până când ajung la umiditatea ideală pentru măcinare și export.

Categorie: Etichetă:
Se actualizează
  • Nu ai niciun produs în coș.
Alătură-te listei de așteptare Te vom informa când produsul ajunge în stoc. Te rugăm completează adresa de e-mail.