ciocolată cu lapte. citrice. macadamia
Origine: | Chimaltenango, Guatemala |
Tip prăjire: | Filtru |
Producător: | Antonio Medina |
Altitudine: | 1700 m |
Varietate: | Caturra & Bourbon |
Procesare: | Washed |
Acesta este al doilea sezon în care lucrăm cu Antonio Medina, proprietarul La Colina. Cultivată la 1700 de metri, cafeaua aceasta este un amestec de două soiuri clasice din America Centrală: Caturra și Bourbon. Complet spălată, oferă un amestec frumos de dulceață bogată și aciditate citrică delicată.
Ceașca
Această cafea a ieșit în evidență în sesiunea de cupping prin aromele de ciocolată cu lapte, citrice și macadamia. Ceașca este bine echilibrată, cu corp și aciditate în armonie. Când se răcește, în cafea persistă note de merișor și nuga ceea ce îi conferă un profil unic.
Procesul
Folosind apă de izvor de la fermă, acest lot a fost spălat complet, apoi uscat la soare pe terase. Soarele constant în timpul recoltării permite o uscare uniformă a cafelei.