Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

LA COLINA

ciocolată cu lapte. citrice. macadamia

Origine: Chimaltenango, Guatemala
Tip prăjire: Filtru
Producător: Antonio Medina
Altitudine: 1700 m
Varietate: Caturra & Bourbon
Procesare: Washed

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Acesta este al doilea sezon în care lucrăm cu Antonio Medina, proprietarul La Colina. Cultivată la 1700 de metri, cafeaua aceasta este un amestec de două soiuri clasice din America Centrală: Caturra și Bourbon. Complet spălată, oferă un amestec frumos de dulceață bogată și aciditate citrică delicată.

Ceașca
Această cafea a ieșit în evidență în sesiunea de cupping prin aromele de ciocolată cu lapte, citrice și macadamia. Ceașca este bine echilibrată, cu corp și aciditate în armonie. Când se răcește, în cafea persistă note de merișor și nuga ceea ce îi conferă un profil unic.

Procesul
Folosind apă de izvor de la fermă, acest lot a fost spălat complet, apoi uscat la soare pe terase. Soarele constant în timpul recoltării permite o uscare uniformă a cafelei.

Categorie: Etichetă:
Se actualizează
  • Nu ai niciun produs în coș.
Alătură-te listei de așteptare Te vom informa când produsul ajunge în stoc. Te rugăm completează adresa de e-mail.