Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

GAKUYU-INI AB

coacăze negre. prună.

Origine:Kirinyaga, Kenya
Tip prăjire:Filtru
Producător:Thirikwa Farmers Cooperative
Altitudine:1600-1700 m
Varietate:SL28 & SL34
Procesare:Washed

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Situat pe versanții sudici ai Muntelui Kenya, prestigiosul district Kirinyaga este binecuvântat cu un sol vulcanic bogat, apă dulce din abundență și o altitudine cuprinsă între 1600 și 1700 de metri.

Gakuyu-ini a fost produs din 1600 de mici proprietari, care contribuie cu cireșe la Cooperativă de fermieri Thirikwa.

Cupa
Cafele The Barn din Kenya prăjite pentru filtru sunt întotdeauna puncte de atracție în portofoliul lor, mai ales pentru cei care iubesc profilurile luminoase și suculente.
Gakuyu-ini are note puternice de coacăze negre și prune la început. Violeta florală apare în răcire, cu o aciditate vie și o complexitate profundă.

Procesul
Cireșele sunt sortate manual de către fermieri pentru a se stabili dacă au sau nu boabe, înainte de a intra în procesarea ulterioară. O mașină de curățat cu discuri îndepărtează cireșele și pulpa. Cafeaua este apoi clasificată în funcție de densitate în diferite calități. Cafeaua este fermentată timp de 16-24 de ore sub apă. După fermentare, cafeaua este spălată de două ori și este din nou clasificată în funcție de densitate în canale de spălare. Apoi sunt îmbibate cu apă curată din pârâul Gatomboya timp de 16-18 ore. Uscarea are loc pe paturi africane supraînălțate, timp de 21 de zile.

Categorie: Etichetă:
Se actualizează
  • Nu ai niciun produs în coș.
Alătură-te listei de așteptare Te vom informa când produsul ajunge în stoc. Te rugăm completează adresa de e-mail.