căpșuni. ciocolată.
Origine: | Jimma, Ethiopia |
Tip prăjire: | Espresso |
Producător: | Mustafa Mohamed Ali |
Altitudine: | 2050 m |
Varietate: | Mixed Heirloom |
Procesare: | Natural |
Anul acesta, cafeaua Mohamed Ali procesată natural este mai bună ca niciodată, cu îmbunătățiri obținute prin instruire și investiții la fermă, oferind un profil frumos de ceașcă: dulceața frumoasă a căpșunilor coapte așteaptă.
În ceașcă
Ceea ce ne face să revenim la Mohamed Ali este calitatea irezistibilă a căpșunilor coapte. Arome de floare de piersic și fructe cu sâmburi dezvăluie un profil suculent, plin de fructe, cu aciditate blândă. Prăjită pentru espresso, senzația de gura cremoasă este completată de o dulceață delicioasă, de ciocolată.
Procesul
Procesul natural a fost folosit în Etiopia de secole: cireșele coapte sunt culese apoi lăsate să se usuce la căldura soarelui etiopian. Dificultatea procesării naturale este obținerea unei calități consistente. Cireșele de cafea sunt culese și sortate riguros, înainte de a fi așezate pe paturi înălțate timp de 18-23 de zile. Personalul lui Mustafa întoarce și sortează cu meticulozitate cafeaua de uscare, asigurând o uscare uniformă și o lipsă de defecte. Calitatea curată a lui Mohamed Ali Natural este o expresie frumoasă a terroir-ului etiopian.