ciocolată cu lapte. portocală roșie.
Origine: | Huye, Rwanda |
Tip prăjire: | Espresso / Filtru |
Altitudine: | 1700 – 2200 m |
Varietate: | Red Bourbon |
Procesare: | Washed |
Rwanda este țara celor 1000 de dealuri și este binecuvântată cu condiții ideale de creștere a cafelei de specialitate: altitudine mare, precipitații regulate și sol bogat.
Ceașca:
Odată ce gusti cafeaua ai senzația că tot Crăciunul, cu tot ce are mai bun și mai gustos s-a concentrat în ea.
Ciocolată cu lapte, portocală roșie, stafide, curmale și nucșoară, pe toate le vei simți în această cafea.
Ferma:
Bourbonul său spălat este unul dintre preferatele noastre și are tot ceea ce îți dorești de la o cafea unică din Rwanda.
David Rubanzangabo este o figură cheie în dezvoltarea cafelei de specialitate în Rwanda, care a câștigat Cupa Excelenței de multe ori până acum. Când a luat muntele Huye Mountain, a segmentat lanțul muntos în șapte zone – fiecare cu un profil de aromă diferit.
Bourbonul său spălat este unul dintre preferatele noastre și are tot ceea ce îți dorești de la o cafea unică din Rwanda.